Sisteme complexe de securitate în Moldova

Sisteme complexe de securitate în Moldova

Sistem de semnalizare de incendiu

Abi Grup se ocupă, de mai mulți ani, de instalarea și deservirea sistemelor de semnalizare de incendiu.


Sunteți gata să lucrați cu cei mai buni din domeniu?

Contactați-ne la: 0 (62) 024 040

Abi Grup se ocupă, de mai mulți ani, de instalarea și deservirea sistemelor de semnalizare de incendiu.


Noi avem sarcina să prevenim prejudicierea sănătății persoanelor și a bunurilor care se află la obiectivul păzit. Pentru aceasta, niște senzori instalați special fixează schimbarea temperaturii în încăpere, apariția fumului și a focului.


În continuare, semnalul de la senzor se transmite către panoul de control care, la rândul său, declanșează alarmele de semnalizare și de lumini, sistemele de evacuare a persoanelor și de stingere a incendiului, deconectează programele de condiționare și de ventilație prin refulare, dispozitivele tehnologice, trimite ascensoarele edificiilor cu mai multe etaje spre parter.


Se recomandă ca sistemele de semnalizare de incendiu să fie instalate în spații cu un flux mare de persoane (oficii, instituții de învățământ și medicale, centre comerciale), în locurile de depozitare a bunurilor de valoare (depozite, magazine, garaje), la producții și la întreprinderi cu risc sporit de apariție a incendiului, în spații personale pentru asigurarea sănătății persoanelor (apartamente, case din extravilan).


Noi efectuăm proiectarea individuală a semnalizărilor de incendiu pentru obiective de orice tip, instalarea și deservirea ulterioară a acestora.

Solicitați o ofertă
Completați formularul pentru a beneficia de ofertă